ΠΡΟΦΙΛ

Το Aesthetics Anti-ageing & Laser Center dermaPLUS+ ιδρυθηκε το 1967, κατέχει και διατηρεί μια θέση στη κορυφή του χώρου της Αισθητικής Ανάπλασης και Laser .

 

Η υψηλή ποιότητα των θεραπειών, μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Η πολιτική λειτουργίας,  το ευχάριστο περιβάλλον, ο σεβασμός στον πελάτη, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός του εξασφαλίζουν την ασφαλέστερη και ολοκληρωτική λύση σε οποιοδήποτε αισθητικό θέμα σας απασχολεί.

Άλλωστε στη πολυετή παρουσία του, το dermaPLUS+ έχει μόνο ικανοποιημένους πελάτες να επιδείξει.

1967

Ιδρύση από την Αισθητικό Ελένη Γ. Ζαρταλούδη ως Εργαστήριο Αισθητικής.

1975

H κυρία Ελένη Γ. Ζαρταλούδη βραβεύεται ως η Καλύτερη Αισθητικός Εργαστηρίου για τις καινοτόμες θεραπείες ακμής που παρέχει.

1983

Προαγωγή σε «Πρότυπο Εργαστήριο Αισθητικής».

2002

Η Κυριακή Γ. Ζαρταλούδη, Αισθητικός Κοσμετολόγος - Μετεκπαιδευθείσα Αγγλίας, αναλαμβάνει τα ηνία, συνεχίζοντας με την ίδια φροντίδα και πάθος το έργο της μητέρας της.

2007

Ενσωματώνεται στο κέντρο Sandy’s Beauty η Αισθητικός Κοσμετολόγος Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών, Χριστίνα Ο. Μπότσαρη, με ειδίκευση στα Laser και τις θεραπείες ακμής.

2011

Ο χώρος ανακαινίζεται ενώ παράλληλα ανανεώνει όλα τα μηχανήματά του σε καινοτόμα, τελευταίας τεχνολογίας και μετονομάζεται σε Sandy’s DermaPLUS+.

2019

Με συνεχή βελτίωση, εξέλιξη και τεχνογνωσία, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες θεραπείες, καλύπτοντας την κάθε ανάγκη, το dermaPLUS+ αποτελεί έπειτα από 52 πλέον χρόνια εμπειρίας, καινοτομία στον τομέα της Αισθητικής.